NFL Super Bowl: Botrányok és a fogadás utáni szexi „szenvedés” - videó

A 46. Super Bowlt a New York Giants nyerte meg, amelyet nehezen viselt el a New England Patriots irányítójának, Tom Brady-nek a felesége. Gisele Bündchen, aki nyíltan kritizálta férje játékostársait. A Halftime Showban fellépő M.I.A. középső ujját, míg Maria Menounos testét mutogatta.

A Super Bowl és a botrány kifejezés szép lassan összeforr egymással, ugyanis a 46. nagydöntő sem múlhatott el megbotránkoztató esemény nélkül. Ezúttal a Halftime Showban fellépő énekesnő M.I.A. miatt hangos a sajtó, már napok óta. A harminchat esztendős énekesnő Madonna és Nicki Minaj társaságában adta elő a Give Me All Your Luvin című dalt, mikor egy meggondolatlan mozdulatnál élő adásban mutatta fel középső ujját. A döntőt közvetítő tévétársaság és a NFL is elnézést kért a nézőktől. Egy apró érdekesség: január 30-án debütált M.I.A. új száma, amely a Bad Girl címet viseli, ezúttal tényleg rossz kislány volt az énekesnő.

Tom Brady felesége, Gisele Bündchen nem lopta be magát a New England Patriots játékosainak a szívébe. A szupermodell éppen a VIP páholytól sietett férjéhez, amikor megunta a szurkolók piszkálódó beszólásait, majd odaszólt nekik. Brady-né szerint férje nem tudja egyszerre eldobni és elkapni a labdákat, utalva, hogy a döntő pillanatokban a szezonban alig hibázó Wes Welker, Aaron Hernandez és Rob Gronkowski is elejtette a labdát.

A harmincnégy esztendős irányító megpróbálta menteni a menthetetlent a sajtótájékoztatón. Kijelentette, hogy ez egy csapatsportág, itt nem egy személyen áll, vagy bukik egy mérkőzés, hanem egy egész csapaton. Igaza van, hiszen ő is hibázott. Az interceptiont a lehető legrosszabbkor dobta a QB. Az NFL egy nagy család, ezt a kijelentést igazolja, hogy a Pats játékosain kívül a győztes csapat termetes futója, Brandon Jacobs (New York Giants) is odaszólt Brady asszonyságnak, igaz később elnézést kért.

Nem csak pénzzel fogadtak a sztárok a nagydöntőre, hanem különböző dolgokat ígértek. 50 Cent például a Twitteren kötött fogadást egy ismeretlen hölgyrajongójával. Amennyiben a Giants vereséget szenvedett volna, akkor a rappernek az oldalára fel kellett volna tennie egy képet a férfiasságáról. Mivel a New England veszített, így a hölgyrajongónak a melléről kellett készíteni egy fotót. 

A New England Patriots szurkolóinak egyik szeme sír a másik kigubbadt, ugyanis az elbűvölő Maria Menounos is fogadást kötött a mérkőzésre, mivel Pats fan-ről van szó, így az Extra című sorozatban New York Giants színű bikiniben kellett megjelennie. Érdekesség, hogy Menounos kisasszony 1996-ban Massachusetts tini szépe lett. A New England ”főhadiszállása” Foxborough-ban van, amely szintén ebben az államban található.

(sport365.hu)