Szabadügynökök: San Diego Chargers

A San Diego Chargers legnagyobb nevű potenciális szabadügynöke egyértelműen a wide receiver Vincent Jackson. Jackson az alapszakaszban 1106 elkapott yardig és 9 touchdown elkapásig jutott. Elkapásaival átlagosan 18.4 yardot szerzett ami nagyon jónak mondható. Egy korábbi nyilatkozatában kifejtette, hogy egy hosszútávú szerződést szeretne, de a franchise tag sem zavarná. Mindenképpen a Chargers játékosa szeretne maradni és valószínűleg ezt a vezetés sem gondolja másként.

A running back Mike Tolbert szerepe már érdekesebb. A 2011-es alapszakaszban már egyértelműen Ryan Mathews mögé szorult. 490 futott yardot és 8 TD-t szerzett. Viszont elkapásokkal további 433 yardot 2 TD-t szerzett csapatának. Ha nem jelent problémát az általa kért fizetés akkor mindenképpen meg kell tartani.

Természetesen a védelem tagjai között is vannak olyan lejáró szerződésű játékosok akiket meg kellene tartani a Chargersnek. A strong safety Steve Gregory és a nose tackle Antonio Garay geyértelműen ilyen játékos. A 29 éves Gergory 6 éve a Chergers játékosa, az alapszakaszban 67 tackleje és 1 interceptionje volt. A 32 éves Garay ugyan csak három éve a csapat tagja, de az utolsó két szezonban kezdő volt. 57 tackleje és 2.5 sackje volt az alapszakaszban. Amennyiben nem akarnak a helyére draftolni egy nagyon tehetséges fiatal játékost akkor minimum egy évvel meg kell hosszabbítani a szerződését.

A teljes lista megtekintéséhez kattints a továbbra.

RB Jacob Hester

RB Mike Tolbert

WR Richard Goodman

WR Patrick Crayton

WR Vincent Jackson

TE Kory Sperry

TE Randy McMichael

OT Jared Gaither

OC Nick Hardwick

OT Tony Moll

OC Scott Mruczkowski

OL Brandyn Dombrowski

NT Antonio Garay

DL Tommie Harris

LB Stephen Cooper

LB Na'il Diggs

LS Mike Windt

S Steve Gregory

S Paul Oliver

S Bob Sanders