Szabadügynökök: Cincinnati Bengals

Elérkeztek az idei playoff szereplő csapatok lejáró szerződésű játékosai. Az nfl.com szakértői szerint a Bengals keretében nincs egy franchise tag szintű játékos sem, de több kezdőjátékos van akivel érdemes lenne szerződés hosszabbítani.

Az első a running back Cedric Benson aki négy éve a csapat tagja. A 29 éves futó az alapszakaszban 1.067 futott yardot és 6 touchdownt szerzett. Első évét leszámítva eddig minden szezonban átlépte az 1.000 yardos határt. Így Bensont érdemes lenne a csapatnál tartani.

A védelemben is van két játékost akit érdemes lenne Cincinnatiben tartani. A free safetynek 85 tackleje, 2kierőszakolt fumbleja, 2 sackje és 4 interceptione volt. Manny Lawson linebacker csak a tavalyi offseasonban érkezett a csapathoz a San Francisco 49ers csapatától, egyből kezdő tudott lenni új csapatában. Lawsonnak az alapszakaszban 52 tackleje és 1.5 sackje volt.

És egy plusz játékos az elkapó Jerome Simpson. Simpson négy éve a csapat tagja. Idén elősször számított kezdőnek a Bengalsnál. Persze eddig nem sok esélye volt Chad Ochocinco mögött. Idén talán Simpson volt a legnépszerűbb Bengals játékos, amikor a szaltóval elért TD-je bejárta a világot.

RB Cedric Benson

RB Cedric Peerman

FB Chris Pressley

WR Andre Caldwell

WR Jerome Simpson

TE Donald Lee

TE Bo Scaife

OT Anthony Collins

OL Nate Livings

OL Mike McGlynn

OT Dennis Roland

OG Bobbie Williams

DT Nick Hayden

DE Jonathan Fanene

DE Frostee Rucker

DT Pat Sims

LB Dan Skuta

LB Vincent Rey

LB Brandon Johnson

LB Manny Lawson

CB Kelly Jennings

CB Adam Jones

S Reggie Nelson

S Gibril Wilson

S Jeromey Miles

LS Clark Harris

K Mike Nugent