A Dolphinsnál is létrejöhet a Manning-Wayne duó

A Miami Dolphins érdeklődik a legélénkebben a tegnap menesztett Peyton Manning iránt. Sőt Manning tegnap délután már meg is érkezett Miamiba. A hírek szerint kedvenc célpontjával, Reggie Wayne-el ismét egy csapatban szerepelhet jövőre is.

Wayne szerződése lejár a Coltsnál és a hírek szerint nem akarnak vele hosszabbítani, így jövő héten kedden szabadon igazolhatóvá válik. Wayne számára nem is idegen a város, hiszen az offseasonban Miamiban él és ide járt főiskolára.

A jelenleg a 33 éves Wayne már bőven túl van pályafutása nagy részén, de a tavalyi teljesítmény miatt megérdemelne minimum még egy évet. A szezon folyamán három irányítóhoz (és közel sem a legjobbak) is alkalmazkodnia kellett, de még így is 960 elkapott yardig jutott. Amennyiben mindketten a Dolphinshoz igazolnának akkor Manningnek igen komoly wide receiver trió állna rendelkezésére Brandon Marshall, Davone Bess és Wayne személyében.

Sőt egyes hírek szerint egy "kis Colts" is kialakulhat Miamiban. Ugyanis a center Jeff Saturday és a receiver Pierre Garcon szerződése is lejár Indianapolisban. Saturday lenne a fő célpont hiszen a center egész karrierje során Manningel dolgozott együtt. Már csak Dallas Clarkot hiányolom.

(nfl.com)