Szabadügynökök: New Orleans Saints

Bár a New Orleans Saints számára nem a játékosok újraszerződtetése okozza a fő problémát hanem a jutalmazási programjuk, de emellett sem lehet szó nélkül elmenni. A fő lejárú szerződésű játékosukat már magukhoz láncolták, hiszen Drew Brees exkluzív franchise taget kapott. Azonban Brees mellet is bőven akad lejáró szerződésű kulcsjátékos.

A támadósorban rögtön itt van a két elkapó Marques Colston és Robert Meachem továbbá az offensive guard Carl Nicks. Egyiket sem tudták magukhoz láncolni, hiszen az új kollektív szerződés szerint csapatonként csak egy franchise tag adható. Colston helyzete az érdekesebb, hiszen a wide receivert rengeteg megkörnyékezi abban a pillanatban amint kikerül a szabadügynökpiacra. Colston 6 éve játszik az NFL-ben és mindvégig a Saints játékosa volt. Csak egy olyan szezonja volt amikor kevesebb mint 1.000 elkapott yarddal zárt ami egészen kiválónak mondható.

A védelemből talán a lineback Jo-Lonn Dunbart és a cornerback Tracy Portert érdemes kiemelni. Mindkét védő a negyedik évét fejezte be az NFL-ben és csak a Saints csapatában játszottak. A 26 éves Dunbar csak az idei évtől számít egyértelmű kezdő játékosnak New Orleansban és a tavalyi évet 79 tacklelel, 1 sackel és 2 kierőszakolt fumble-al zárta. Porter jelenleg 25 éves és a cornerback már évek óta kezdőnek számít a saját posztján. A tavalyi évben 52 tacklet, 2 kierőszakolt fumblet és 1 interceptiont szerzett.

A teljes lista megtekintéséhez kattints a továbbra.

QB Drew Brees

QB Chase Daniel

WR Marques Colston

WR Robert Meachem

WR Courtney Roby

WR Adrian Arrington

TE John Gilmore

TE Tory Humphrey

OT Pat McQuistan

OG Carl Nicks

OC Brian De La Puente

DE Jeff Charleston

DE Turk McBride

DT Aubrayo Franklin

DT Shaun Rogers

LB Jonathan Casillas

LB Ramon Humber

LB Jo-Lonn Dunbar

CB Tracy Porter

CB Leigh Torrence

S Jon Amaya

LS Justin Drescher

K John Kasay