Szabadügynökök: New York Giants

A New York Giants lejáró szerződésű játékosai közül a legtöbb figyelmet az elkapó Mario Manningham kapta az utóbbi hetekben. Manningham a Super Bowl egyik hőse volt. A kulcselkapásával nagyban hozzásegítette csapatát a bajnoki címhez. Megtartása lehetetlennek tűnő feladat a Giantsnél. Mivel csak harmadik számú elkapónak számít ezért nem adhatnak neki top fizetést, pedig a wide receiver ilyet vár. A hírek szerint a 49ers és a Patriots  is érdeklődik iránta. Manningham mellet a tight end Jake Ballard távozásával is számolni kell. Ballardnál is az lenne a meglepő, ha jövőre a Giants csapatát erősítené, de kérőkből nála sem lesz hiány.

Franchise taget adtak viszont a kicker Steve Weatherfordnak. A 29 éves Weatherford 6 éve tagja az NFL-nek. A Giants a tavalyi offseason során igazolta le. Korábban játszott a New Orleans Saints, a Kansas City Chiefs, a Jacksonville Jaguars és a New York Jets csapatában is.

A védelemből kiemelhető két defensive back akiket érdemes lenne megtartani. A két játékos Deon Grant és Aaron Ross. A jelenleg 32 éves Grant 12. szezonját fejezte be idén. Két éve játszik a Giantsnél. A tavalyi alapszakaszban 64 tackle-i, 1 sackig és 1 interceptionig jutott. Ross jelenleg 29 éves és az ötödik szezonját fejezte be az NFL-ben. Mindvégig a New York Giants játékosa volt. A tavalyi alapszakaszban 60 tacklet és 4 interceptiont ért el. Amennyiben csak az egyik játékos maradhat akkor Aaron Rosst kellene megtartani.

A teljes lista megtekintéséhez kattints a továbbra!

QB David Carr

WR Michael Clayton

WR Domenik Hixon

WR Mario Manningham

WR Devin Thomas

TE Jake Ballard

TE Bear Pascoe

OT Stacy Andrews

OT Kareem McKenzie

OT Tony Ugoh

DE Dave Tollefson

DT Rocky Bernard

DT Jimmy Kennedy

LB Chase Blackburn

LB Jonathan Goff

CB Will Blackmon

CB Bruce Johnson

CB Michael Coe

CB Aaron Ross

CB Terrell Thomas

CB Justin Tryon

S Deon Grant

S Derrick Martin

P Steve Weatherford