Még mindig Williams a defensive koordinátor

Jelenleg mindenkit Gregg Williams helyzete érdekel. A St. Louis Rams a tegnapi napon több bejelentést is tett, amikben bejelentették illetve véglegesítették az új vezetőedző Jeff Fisher edzői stábját. A Rams védekező edző listája a következő: Chuck Cecil (defensive backek), Brandon Fisher (Jeff Fisher fia az defensive backek edzőjének asszisztense), Mike Waufle (defensive line), Blake Williams (Gregg Williams fia a linebackerek edzője), Clyde Simmons (defensive line asszisztens), Joe Bowden (linebacker edző asszisztense) és Dennard Wilson (defensive quality control).

A hivatalos listában már nem szerepel Gregg Williams neve, de más sincs megjelölve defensive koordinátornak. A Rams az NFL.com-al és az NFL Network-el közölte, hogy jelenleg Williamsen kívül senki sem birtokolhatja a defensive koordinátori posztot. Ez viszont a szezon kezdetekor megváltozhat. Ez annyira nem meglepő, hiszen Fisher egy hónapja kijelentette, hogy a csapat nem akarja leváltani Williams-t. "Dave McGinnis és Chuck Cecil a stábom tagja, továbbá a Gregg Williams által használt playbook az irodámban van, így nem aggódok a védőjáték miatt" - nyilatkozta Fisher.

Williams szerződtetése a Fisher éra első hibája. Az edző szerződtetéséhez maga Fisher ragaszkodott, de mentségére szóljon, hogy januárban még nem lehetett tudni milyen döntés születik a botrányos ügyben.

(nfl.com)