Az Eagles és a Rams is érdeklődik a negyedik választásért

A Cleveland Browns a tavalyi évhez hasonlóan idén is elcserélheti az elsőkörös választását. Tavaly az Atlanta Falconsal tradelt, hogy a Sólymok megszerezhessék Julio Jonest és így idén két elsőkörös választásuk van amelyikből a jobb pick eladó.

A Philadelphia Eagles és a St. Louis Rams is érdeklődik a negyedik választás iránt. Akik jelentkeznek a top választás egyikéért azokat valószínűleg a Texas A&M quarterbackje Ryan Tannehill, az LSU cornerbackje Morris Claiborne vagy az Oklahoma State wide receivere Justin Blackmon érdekli. Matt Kalil offensive tackle megszerzéséért valószínűleg a harmadik választás joga kell, amit szintén árul a Minnesota Vikings.

Az Eaglesnek és a Rams egyaránt több második körös választás van, ami a trade ára lehet. A Rams már korábban is eltradelt egy Draft picket. A Redskins csapatával cserélte el a második választás jogát. A hatodik választás mellett megkapták a 2013-as és 2014-es második körös választás jogát. Amennyiben cserélnek a Browns-al még mindig a top 5-ben választhatnak és a két trade kapcsán még mindig egyel több választási joggal zárnak.

(nfl.com)