Morris Claiborne lehet a Buccaneers választása

A Tampa Bay Buccaneers cornerbackjének, Ronde Barbernek a véleménye szerint a csapata az LSU cornerbackjét, Morris Claiborne-t fogja választani a hónap végi Draftot. A Bucs 5.-nek választhat a Drafton. Nemrég a Bucs running backje LeGarrette Blount is Barberhez hasonlóképpen vélekedett. Blount is úgy gondolta, hogy a helyére fognak Draftolni és az Alabama running backjét Trent Richardsont jelölte meg elsőkörös választottnak.

Az interjú során a veterán játékostól megkérdezték, hogy milyen véleménnyel van a fiatal játékosról. Barber állítása szerint egyetlen filmet sem látott Claiborneról. "Nem tudom hogyan játszik és semmit sem tudok róla. Valójában már járt a csapatnál egy nem hivatalosan Draft előtti látogatáson. Jó felépítésű és jó gyerek. Mindenki elismerően beszélt róla."

A két játékosból inkább Claiborne az esélyesebb, hogy Tampába kerüljön. Nagy valószínűséggel Richardson a harmadik vagy negyedik választás lesz, így a Bucs csak akkor szerezheti meg ha megszerzi ezeket a választásokat. Továbbá Barber jövőre már a 16. szezonját fogja megkezdeni, míg Blount csak a harmadikat. Claiborne a logikusabb választás ha a Bucs hosszútávon gondolkodik.

(nfl.com)