Kire van szükség? - Tampa Bay Buccaneers

A Tampa Bay Buccaneers finoman szólva sem tétlenkedett a szabadügynök piacon. Megszerezték Vincent Jackson-t a San Diego Chargers csapatától. Jackson nagy segítség lehet az irányító Josh Freeman számár, hogy a következő szintre lépjen. Szerződtették a cornerback Eric Wright-ot és visszahozták a védelem vezérét, a veterán Ronde Barber-t. Magukhoz csábították az offensive linemen Carl Nicks-t a New Orleans Saints és megtartották Jeremy Zuttah-t. Nicks elcsábítása könnyű volt, hiszen a legjobban fizetett guard akart lenni és ezen vágyát a Buccaneers teljesítette. Donald Penn és Jeremy Trueblood-al kiegészülve a négy játékos feladata lesz Freeman megvédése.

Tegnap még arról lehetett olvasni, hogy a csapat el akarja tradelni a problémás cornerbacket Aqib Talib-ot. De ezt a hírt a csapat gyorsan cáfolta is. Így most az a hivatalos álláspont, hogy marad. De ennek ellenére a távozása tűnik valószínűbbnek. Főleg ha cornerbacket, konkrétan Morris Claibornet választják ki a Draft első körében. A cornerback problémájuk mellett mindenképpen szükségük lesz linebackerre és safety-re, hiszen szerzett pontok tekintetében a védelem a liga legrosszabbja volt tavaly.

Viszont nem csak cornerbacket választhatnak az első körben hanem futót is. Az új vezetőedző egy hatékony futójátékkal rendelkező csapatot akar felépíteni Tampában. Erre tökéletesen alkalmas lenne Trent Richardson. Azonban Richardson nagy valószínűség szerint már lesz elérhető az ötödik körben.

A Buccaneersnek RB, LB, OT, S, CB, TE játékosra van szüksége.

A Buccaneers választásai:

Kör 1, Pick 5 (5)

Kör 2, Pick 4 (36)

Kör 3, Pick 5 (68)

Kör 5, Pick 5 (140)

Kör 6, Pick 4 (174)

Kör 7, Pick 5 (212)

(nfl.com)