Kire van szükség? - Kansas City Chiefs

A Kansas City Chiefs csapatának tavalyi szezonját a rengeteg sérülés komolyan befolyásolta. Idény közben kiesett a quarterback Matt Cassel, a running back Jamaal Charles, a tight end Tony Moeaki és a safety Eric Berry, amivel ki is estek a rájátszásért folytatott harcból.

A Chiefsnek nem csak Charles visszatérése miatt van oka az örömre, hiszen a csapat megszerezte a korábbi Madden címlap játékost Peyton Hillis-t is. Viszont elvesztették a fullback Le'Ron McClain-t aki a San Diego Chargers csapatához távozott. Mindenképpen szükségük van egy guardra. Erre a posztra talán David DeCastro lenne a legalkalmasabb aki valószínűleg még elérhető lesz a Chiefs választásakor. Megszerezték Eric Winston right tackle-t és tartalékirányítónak Brady Quinn-t, hogy Cassel esetleges újabb kiesése ne okozzon olyan nagy gondot mint tavaly.

Tavaly csak a 26.-ok voltak a futás elleni védekezésben, így egy nose tackle-t kiválasztására is számítani lehet. A következő szezonban visszatér Eric Berry a secondarybe és a Dallas Cowboyshoz szerződött Brandon Carr-t máris sikerült helyettesíteni az Oakland Raiders korábbi játékosával Stanford Routt-al. De még így is szükségük lesz cornerbackre és safetyre. Safety poszton Berry mellet még ott van a tavalyi kezdő Kendrick Lewis is, de a szakértők így is várnak egy safetyre.

A Chiefsnek NT, FB, OG, CB, S, LB játékosra van szüksége.

A Chiefs választásai:

Kör 1, Pick 11 (11)

Kör 2, Pick 12 (44)

Kör 3, Pick 11 (74)

Kör 4, Pick 12 (107)

Kör 5, Pick 11 (146)

Kör 6, Pick 12 (182)

Kör 7, Pick 11 (218)

Kör 7, Pick 31 (238)

(nfl.com)