Kire van szükség? - Seattle Seahawks

A Seahawks general managere John Schneider és vezetőedzője Pete Carroll már betöltötték azt a posztot amelyiken leginkább szükség volt játékosra és ez nem más mint a kezdő irányító posztja. Szerződtették a Green Bay Packers korábbi tartalék quaterbackjét Matt Flynn-t aki ígéretes játékos és könnyen elképzelhető, hogy a jövőt jelenti a Seahawks csapatának. Viszont azért megvan a kockázata is, hiszen eddig csak kevés alkalommal kapott szerepet az NFL-ben. A kevés mérkőzésen nem teljesített rosszul, de nagy kérdés, hogy képes lesz jó teljesítményre hosszútávon is. A célpontjai elvileg már megvannak Sidney Rice és a tehetséges újonc Doug Baldwin személyében, de várható egy fiatal elkapó érkezése.

Hosszabbítottak Breno Giacomini-val aki jövőre a kezdő right tackle lehet és így a tavalyi első körös választott James Carpenter a támadófal közepén szerepelhet. De egy támadó falember ékezésére számítani lehet, sőt akár az első körben is kiválaszthatják. Valószínűleg David DeCastro-t fogják választani az első körben, feltéve ha még elérhető lesz a Seahawks választásakor. Egy jó falember nagyban megkönnyíthetné Matt Flynn és a Szörny (Marshawn Lynch) dolgát.

A védelemben főleg linebackerre lesz szükség. A csapatnál fog játszani jövőre is David Hawthorne és Leroy Hill, de ennek ellenére középső és szélső linebacker érkezésére számítani lehet. A defensive endeknél Red Bryant számít kezdőnek és Chris Clemons a tartaléknak, de ez még kevés, így erre a posztra választanak valakit. Továbbá cornerback-ekből is nagyon rosszul állnak, így a védelembe elsőként cornerback várható.

A Seahawksnak MLB, DE, OLB, WR, RG, CB játékosra van szüksége.

A Seahawks választásai:

Kör 1, Pick 12 (12)

Kör 2, Pick 11 (43)

Kör 3, Pick 12 (75)

Kör 4, Pick 11 (106)

Kör 6, Pick 11 (181)

Kör 7, Pick 18 (225)

(nfl.com)