Kire van szükség? - St. Louis Rams

Röviden a Ramsnél szinte minden pozícióra kell valaki. Ez megkönnyíti az új general manager Les Snead dolgát, hiszen bárkit választ bármelyik pozícióra, arra a játékosra biztosan szükség van és minden kör elején megszerezheti a bennmaradt legígéretesebb játékost. De ez egyben nagy lehetőség. Pár mellényúlás több évre kihathat.

De hogy mégse tűnjön annyira rossznak a helyzet, azt is el kell mondani, hogy irányító és futó nem kell nekik (kizárólag tartalékjátékos jöhet szóba). A csapat Sam Bradford mögé állt és kijelentette, hogy kezdő lesz és hisznek benne. Steven Jacksonról még ennyit sem mondani, Őt egyszerűen csak pályára kell engedni és kész. Célpontra viszont szükség van. A frissen igazolt Steve Smith még mindig sérüléssel bajlódik és a tavaly draftolt Greg Salas és Austin Pettis (de fejlődhetnek) is messze van Danny Amendola-tól. Amendola talán a legjobb elkapójuk és Ő sem képez top szintet. Mindenképpen kell egy elkapó és ha elérhető lesz a hatodik választáskor akkor Justin Blackmon St. Louisban kezdheti meg profi pályafutását. A left guard Jacob Bell és a tackle Adam Goldberg még mindig nem hosszabbított a csapattal és ha nem térnek vissza jövőre akkor az egész darabjaira hullik és a nulláról kel felépíteniük.

A védelem sem fest ki túl jól, de a támadósornál azért a helyzet. A tavalyi alapszakaszban a passz elleni védekezésük a hetedik legjobb volt a ligában ami megdöbbentően jó teljesítmény. Semelyik más mutatójuk sincs a legjobb 10-ben és inkább közelebb van a 30-hoz, mint a 20-hoz. Így a védelmet könnyebb lesz versenyképessé tenni, de a linebackerek helyzete kritikus. Chris Long és Robert Quinn személyében defensive endekből jól állnak. A frissen szerződtetett defensive tackle Kendall Langford és cornerback Cortland Finnegan stabilitás hozhat a védelembe. Így elsődleges, hogy a védelembelinebackert és safetyt szerezzenek.

A Ramsnek WR, OLB, DE, LG, OT, CB, DT, SS, RB játékosra van szüksége.

A Rams választásai:

Kör 1, Pick 6 (6)

Kör 2, Pick 1 (33)

Kör 2, Pick 7 (39)

Kör 3, Pick 2 (65)

Kör 4, Pick 1 (96)

Kör 6, Pick 1 (171)

Kör 7, Pick 2 (209)

Kör 7, Pick 45 (252)

(nfl.com)