Érdekesen épít új csapatot a Browns

A Draft harmadik helyén a Cleveland Browns csapata kiválasztotta a running back Trent Richardson-t. Eredetileg a negyedik hely birtokosa volt a Browns, de egy trade-el megszerezték a harmadik választás jogát. A Minnesota Vikings-al cseréltek, aminek ára az elsőkörös választás megcserélése és a negyedik, ötödik és hetedik kör pickjének átadása volt.

Ezzel akartak biztosra menni, hogy nehogy a Vikings elhalássza előlök a futót. De ez nagyon drága volt és valószínűleg felesleges. A héten a Vikings general managere Rick Spielman kifejtette, hogy a falember nem egy mérkőzést eldöntő játékos és nekik erre van szükségük. Úgy néz ki működött a trükkjük. Legalábbis a Browns megkajálta. Ha a Browns nem trade-el a Vikings akkor is Matt Kalil-t vagy Justin Blackmont választotta volna. Nem valószínű, hogy Adrian Peterson mögé kiválasztották volna Richardson-t. Így a Browns jó játékost igazolt, de nagyot hibázott.

A 22. helyen kiválasztották a negyedik legjobbnak tartott irányítót Brandon Weeden-t. A kiválasztásával szinte biztossá vált, hogy véget ér a nem túl hosszú McCoy korszak. Viszont Weeden októberben már 29 éves lesz. A főiskolán kezdőként 23-3-as mérleget ért el ami jobb mint Andrew Luck, Robert Griffin III és Ryan Tannehill mérlege, de a szakértők egyöntetű véleménye szerint túlértékelték Weeden szerepét az Oklahoma State csapatában.

(nfl.com)