Gaffney-t elengedte a Redskins

A  Washington Redskins csapata elengedte elkapóját Jabar Gaffney-t. A tegnapi napon már elvették Gaffney mezszámát ám a hidezuhany ma következett a számára. A wide receiver a 10-es számban játszott amit az új irányító Robert Griffin III fog viselni a következő szezontól kezdve, hiszen a Baylor egyetemen is ez volt a mezszáma.

Az elkapó korábban lenyilatkozta, hogy a csapat megpróbálja eltradelni. Erről Chris Russell-nek nyilatkozott a WTEM-AM rádióban. A tizedik profi szezonját tavaly befejező Gaffney a legjobb szezonját tudhatja maga mögött. 68 elkapásból 947 yardot (Redskins legjobb) 5 touchdownt szerzett. Tíz év alatt már megfordult a Houston Texans (2002–2005), a Philadelphia Eagles (2006), a New England Patriots (2006–2008) és a Denver Broncos (2009–2010) csapatánál is.

Lehet, hogy tavaly a legjobb volt, de mostanra már létszám felettivé vállt. Idén szerződtették Josh Morgan-t és Pierre Garcon-t. Továbbá a csapat tagja a tehetséges újonc elkapó Leonard Hankerson és a veterán Santana Moss.

(nfl.com)