Tebow a speciális egységben szerepelhet

Érdekes hír látott napvilágot miszerint a New York Jets új szerzeménye Tim Tebow a speciális egységben szerepelhet a következő szezonban. A Jets offensive koordinátora Tony Sparano és a vezetőedző Rex Ryan átgondolták, hogy milyen szerepet tölthet be Tebow a következő szezonban.

A speciális egység edzője Mike Westhoff a New York Daily News-nak adott mai interjújában bejelentette, hogy Tebow a speciális egység tagja lesz. Ez nem újkeletű dolog a Jetsnél hiszen a korábbi tartalék irányító Brad Smith (jelenleg már a Bills játékosa) elkapó poszton és kick returnerként is szerepelt. Két év alatt a Broncosban Tebow 887 futott yardot szerzett. Futásaival átlagosan 5.4 yardhoz juttatta csapatát.

Mindezek ellenére fel kell tenni a kérdést, hogy tulajdonképpen minek igazolták le. Kezdő elvileg nem lesz, akkor meg minek fizetik. Tartalék irányítót olcsóbban is szerezhetnének. Talán most jött el az idő, hogy egy korai Draft pick eltradeljék egy olyan csapattal akinek szüksége van egy ilyen képességű játékosra. A Jaguars versenyben volt a Jets-el Tebow megszerzéséért és valószínűleg még mindig érdekelné Őket. Könnyen lehet, hogy New Yorkban kezdi a következő szezont, de nem ott fogja befejezni. Ha valamelyik csapatnál megsérül a kezdő akkor könnyen beállhatna a helyére ahogyan ez tavaly az Oakland Raidersnél történt.

(nfl.com)