Sikeres volt Suggs műtétje, de bajban van

A tegnapi napon Baltimore Ravens general managere Ozzie Newsome bejelentett, hogy sikeres volt a linebacker Terrell Suggs Achilles műtétje. Suggs még múlt héten sérült meg Arizonában kosárlabdázás közben. A műtétet Dr. Bob Anderson végezte Charlotte-ban ahova a rehabilitációra is járnia kell majd Suggsnak.

"Tudjuk keményen fog dolgozni azért, hogy minél hamarabb visszatérhessen a pályára és a csapattársai közé. A doktorok és a trainerek minden segítséget meg fog adni neki. Nagyon bizakodunk, hogy teljesen fel fog épülni." - nyilatkozta Newsome.

De ettől függetlenül bajban van Suggs. Az első hírek még arról szóltak, hogy hivatalos edzésen sérült meg, de bebizonyosodott, hogy ez nem igaz. Kosárlabdázás közben sérült meg és ilyenkor az NFL szabályai szerint nem kell neki folyósítani a fizetését egészen addig míg újra egészséges nem lesz. A csapatok dönthetnek a hasonló módon megsérült játékosok fizetéséről, természetesen ha tiltó kitétel nem szerepel az adott játékos szerződésében. De a jelenlegi helyzet szerint Suggs fizetés nélkül kihagyhatja az egész következő évet.

(nfl.com)