Johnny Knox szezonja kérdésessé vált (videó)

A Chicago Bears elkapója Johnny Knox sérülése miatt kihagyta a mai OTA programot. Knox jelenleg is a (komoly) gerincsérüléséből lábadozik. Elmondta, hogy nincs túl jó állapotban és a műtéten követően közel 15 kilót fogyott is.

Knox a december 11-i Seattle Seahawks elleni mérkőzésen sérült meg amikor a sokat emlegetett defensive lineman Anthony Hargrove ütközött vele. Knox az ütközéskor éppen a saját maga által elejtett labdát próbálta visszaszerezni. Mikor Knox a labda felé vetődött Hargrove felül támadta az elkapó aminek következtében felsőteste teljesen visszahajlott. Hargrove-t a következő szezon első nyolc mérkőzéséről eltiltották, de nem emiatt hanem a Saints botrány kapcsán.

Elmondása szerint még egyetlen alkalommal sem nézte vissza az esetet. Nagyon lehangoltan nyilatkozott a következő szezonról, de elmondta, hogy mindenképpen játszani szeretne. "Vissza akarok térni és nekivágni az új szezonnak, de ki tudja. Megnézzük a lehetőségeinket és majd meglátjuk mi lesz." - nyilatkozta Knox.

Knox és Hargrove tavalyi ütközése

(nfl.com)