Curtis Lofton a bajnoki címért szerződött New Orleansba

A New Orleans Saints egyik (ha nem a legjobb) linebackerét eltiltották az egész következő szezonra, de a csapat még sem áll túl rosszul ezen a poszton. Szerződtették Curtis Lofton-t, David Hawthorne-t és Chris Chamberlain-t is. Loftonra középső linebackerként számítanak majd és a csapat állítása szerint nem azért igazolták le mert felkészültek Vilma esetleges eltiltására.

"Idejövetelem oka, hogy megnyerjem a bajnokságot és ez az amit itt mindenki elvár. Amikor átestem ezen az egész procedúrán szóltak, hogy a Saints érdeklődik irántam. Csak egy látogatást tettem és már itt is játszok. Atlantában utáltam a többieket és ez rosszat tesz ha utálsz mindenkit. De itt egy nagyszerű edző, general manager, megbízott edző és védelmi koordinátor van. Olyan ez mint egy család." - nyilatkozta Lofton.

Lofton állítása szerint korábbi csapattársai árulónak nevezték. Áskálódnak az ellen a játékos ellen aki a jutalmazási botrány után ide szerződik. Nagy hatással van Loftonra a Saintsnél uralkodó családias hangulat és mindent meg fognak tenni, hogy elfeledtessék a botrányt.

Minden Falcons szurkoló aki egy kicsit is sajnálta Lofton távozását az a nyilatkozat után már biztosan más véleményen van.

(nfl.com)