Kyle Williams visszatért az edzőpályára

A Buffalo Bills védelmének egy fontos védőjátékosa Kyle Williams visszatért az edzőpályára. Williams megjelenése még magát a vezetőedzőt is meglepte. Az alulértékelt defensive tackle jelenleg Achilles-ín sérüléséből lábadozik. Előzetesen csak júniusban számítottak a védő visszatérésére.

"Ez meglepett. Csak most kérdezte, hogy kimenne az edzőpályára és elvégezne néhány gyakorlatot és beszállna pár játékba. Minden kis alapvető lépés biztosan segít neki jelen pillanatban felkészülni a hosszú szezonra, de nem szabad túlhajtani." - nyilatkozta Chan Gailey a Bills vezetőedzője.

A csapat másik játékosa Shawne Merriman viszont kihagyta az edzést. Merriman távolléte nem meglepő, hiszen az utóbbi szezonokban mindig a visszatérésétől volt hangos az offseason, de ez eddig rendre elmaradt. Utóbbi három évét folyamatos sérülések nehezítették. Folyamatos váll és Achilles problémái miatt csak nyolc mérkőzésen léphetett pályára az utóbbi három szezon során. Sérülékenysége miatt a 2010-es szerződtetésekor csak kétéves és nagyon kevés garantált összeget tartalmazó, minimális kockázatú szerződést kötöttek vele.

(nfl.com)