Harc a tartalékirányító posztért

A Kansas City Chiefs csapatánál fel sem merülhet a kérdés, hogy ki legyen a kezdő irányító. Matt Cassel élvezi a csapat és a szurkolók támogatását, viszont a tartalékirányító kijelölése már sokkal több kérdést vet fel. Brady Quinn és Ricky Stanzi küzd egymással és ha csak a játékosok nevét néznénk akkor Quinn lenne a favorit, de a helyzet mégsem ilyen egyszerű.

Brady Quinn-t a 2007-es Draft első körében választotta ki a Cleveland Browns, de nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket. Három év alatt csak 14 mérkőzésen lépett pályára. 1.902 passzolt yardot, 10 touchdownt és 9 interceptiont szerzett. Az utolsó két évben a Denver Broncos csapatánál szerepelt de egyetlen mérkőzésen sem lépett pályára. Először harmadik majd második irányítónak számított Denverben. Mellette szól viszont, hogy illeszkedik az offensive koordinátor Brian Daboll rendszerébe akivel 2009-ben együtt dolgoztak a Brownsnál.

A másik lehetőség Ricky Stanzi, akit a tavalyi Draft ötödik körében választotta ki a Chiefs, viszont még egyetlen NFL mérkőzésen sem szerepelt. Egy riport szerint a múlt heti OTA edzésen simán lejátszotta Quinn-t, amivel megnőtt az esélye. A Fox Sportsnak adott interjújában közölte, hogy jelenleg nem akar ezzel foglalkozni csak teszi a dolgát az edzéseken. A múlt ellenére ebben az összecsapásban jelenleg Stanzi áll nyerésre.

(nfl.com)