A Rams érdeklődik Rocky McIntosh iránt

Valószínűleg a St. Louis Rams rendelkezik a leggyengébb outside linebacker sorral az egész ligában és egyetlen reményük maradt a poszt erősítésére mégpedig az, hogy szerződtetnek egy csapat nélkül álló linebackert. Ez most már nem olyan egyszerű feladat, hiszen a legtöbb és főleg a legjobb szabadügynökök már elkeltek, de a Ramsnek már van is egy kiszemeltje.

A kiszemelt pedig nem más mint a 29 éves Rocky McIntosh. McIntosh-t a 2006-os Draft második körében választotta ki a Redskins és hat éven keresztül állt a csapat rendelkezésére. A tegnapi napon megjelent a Rams edzőbázisán ahol részt vett egy edzésen. A Rams vezetőedzője Jeff Fisher elégedett a linebackerrel és a St. Louis Post-Dispatch értesülései szerint nemsokára megállapodhatnak a védővel.

Pályafutása alatt 471 tacklet, 8 sacket, 3 interceptiont és 8 kierőszakolt fumblet szerzett. Térdsérülések több alkalommal is hátráltatták a karrierje során, de a Rams-nél akár az első pillanattól kezdő lehet mert "csak" a nemrég érkezett Jo-Lonn Dunbar és Mario Haggan párost kell legyőznie.

(nfl.com)