A Browns eltradeli Colt McCoy-t

A Cleveland Browns a Draft előtt már megpróbálta eltradelni az irányítójukat Colt McCoy-t, de mivel ez akkor nem sikerült így megtartották a fiatal játékos. A Drafton kiválasztották Brandon Weeden-t, így mostanra három irányító küzd a kezdő helyét Clevelandben. Biztosra vehető, hogy az első héten Weeden lesz a kezdő és most már McCoy távozása is biztosnak látszik. Így Seneca Wallace lenne a tartalékirányító Clevelandben.

"Úgy gondolom, hogy egy nagyszerű fiatal ember és egy jó futball játékos. És ha megkérdezik tőlem, hogy milyen volt a tavalyi éve...? Kiment a pályára és azon fáradozott, hogy megtegye azt amit tőle kértünk, de ez nem sikerült neki maradéktalanul. Dehát ilyen a futball." - nyilatkozta Mike Holmgren, a Browns elnöke. Ez magyarra fordítva annyit jelent, hogy kösz a próbálkozásért, de ez nem elég.

További értesülések szerint a Browns akár minimáláron is hajlandó lenne megválni McCoy-tól és egy későbbi körös Draft pickel is elégedettek lennének. A Green Bay Packers csapatát már több alkalommal is szóba hozták McCoy-al kapcsolatban, hogy Ő lehetne a Seattle Seahawkshoz távozó Matt Flynn utóda.

(nfl.com)