Már profiként viselkedik Andrew Luck

Az idei Draft első választottja Andrew Luck kedden először edzett együtt az új csapattársaival, de ez kicsit sem látszódott a teljesítményén. A teljes létszámú drillek során úgy játszott, mintha mindig is az Indianapolis Colts tagja lett volna. Nagyon hamar fel kell vennie az NFL ritmusát, hiszen szinte megoldhatatlan feladat előtt áll azaz át kell vennie Peyton Manning helyét.

"Ahogy tudjuk Luck az idei listáról az IQ-jával tünt ki. Ugyanazt látjuk most is amit az újoncok minicampjén. Nincsenek mentális hibák és nem hibázik. Rendkívül koncentrált és motivált játékos. Az eddigi sikereit sem ok nélkül érte el, hanem azért mert a futball rendkívüli szerepet játszik az életében." - nyilatkozta a csapat vezetőedzője Chuck Pagano.

Az NFL szabályai megtiltották, hogy Luck látogassa a csapat edzéseit hiszen még voltak kötelezettségei a Stanford Egyetemen. Luck helyzetét viszont megkönnyítette, hogy korábbi csapattársai segítették a beilleszkedésben. A tight Coby Fleener-el és a draftolatlan elkapóként a Coltshoz csatlakozó Griff Whalen-el is együtt játszott a Stanfordon. Whalen-el együtt tanulmányozták a Colts playbookját és Fleener pedig a helyszíni tapasztalatait folyamatosan megosztotta a két távol levő játékossal.

(nfl.com)