3.36 dollárt küldött Jacobsnak egy kisfiú, hogy maradásra bírja

Nemrég egy hatéves kisfiú pénzt küldött kedvenc sportolójának Brandon Jacobsnak, hogy maradásra bírja. Jacobs az idei offseasonban hagyta el a New York Giants csapatát és pályafutását a San Francisco 49ers-nél folytatja. A kisfiú elküldte az összes spórolt pénzét (kicsivel több mint 3 dollárt) a játékosnak, hogy ezzel próbálja maradásra bírni.

"A kissrác úgy gondolta, hogy a Giantsnek nincs elegendő pénze, hogy maradásra bírjon és ezért elküldte nekem a megspórolt pénzét, hogy ezzel bírjon maradásra. Ez volt a legszebb dolog amit életemben kaptam." - nyilatkozta Jacobs.

A pénz mellé elküldött levélben a kisfiú édesapja is megszólalt.

"Kedves Mr. Jacobs

A hatéves fiam Joseph nagy Giants szurkoló. Tavaly kilátogatott egy mérkőzésre és rögtön megszerette a csapatot. Nagyon szomorúan vette tudomásul, hogy Ön és Mario Manningham is távozik a csapattól. Amikor megkérdezte, hogy miért távoztok, azt feleltem, hogy a csapatnak nincs elég pénze, hogy megtartson titeket. Hogy meggyőzzön a  New Yorkba való visszatérésről a mellékelt levelet írta és elküldte a malacperselyét is.

Joseph csak most tanul írni, ezért segítek lefordítani a levelet.

"Kedves Brandon Jacobs,

Neked a Giantsben kell játszanod és itt a pénzem.

Szeretettel Joe"

Remélem eljut hozzád a levél. Gratulálok a Super Bowl győzelemhez! Az egész családunknak nagyon fogsz hiányozni a következő évben, de minden jót kívánunk neked San Franciscóban.

A kisfiú pár héttel később meg is kapta a jutalmát hiszen találkozhatott a kedvencével. Jacobs öt dollárral és egy aláírt sisakkal ajándékozta meg. Emellett néhány órát eltölthetett Jacobs-al és a fiával egy trambulinokkal felszerelt létesítményben.

(nfl.com)