Meglepő módon Jackson vezet Seattleben

Meglepő módon nem az idei offseasonban szerződtetett Matt Flynn hanem Tarvaris Jackson áll nyerésre a Seattle Seahawks kezdőirányító posztjáért folytatott versenyben. A csapat vezetőedzője korábban kijelentette, hogy nála nem az számít, hogy kinek mennyit fizet az együttes. Nála csak és kizárólag a játékos által nyújtott teljesítmény a döntő.

A Packers tartalékirányítója nem kapja meg automatikusan a kezdő posztot és jelen állás szerint Jackson fog a kezdőcsapattal edzeni a júliusi edzőtáborban. De még mindig nyílt a verseny, sőt nem szabad elfejteni, hogy ez egy három szereplős versenyfutás. Még nem írták le a csapat harmadik irányítóját, Russell Wilson-t sem.

Flynn hároméves, 26 millió dolláros szerződést kötött a Seahawks-al, amiből 10 millió a garantált összeg. Ez kezdőfizetésnek is tekinthető, de lehet, hogy csak egy jól fizetett tartalék lesz Seattleben. Flynn a tavalyi alapszakasz utolsó fordulójában hívta fel magára a figyelmet amikor a Detroit Lions csapata ellen 6 touchdown passzt adott. Ez a teljesítmény franchise rekordot jelent. De a szakértők már akkor is óva intettek mindenkit, hogy nem szabad kiindulni mindössze egyetlen mérkőzésből.

(nfl.com)