Andrew Luck nem aggódik a szerződése miatt

Andrew Luck egyik azon 14 elsőkörös játékosnak akik még nem írták alá első profi szerződésüket. Az Indianapolis Colts irányítója jelenleg Ohióban, az Újoncok szimpóziumán tartózkodik. Az idei Draft első választottja itt adott egy rövid interjút amelyben elárulta, hogy egyáltalán nem aggódik a szerződés miatt és teljesen biztos benne, hogy az edzőtábor kezdetéig aláírja első kontraktusát.

A tavaly elfogadott kollektív szerződés nagyon megkönnyíti a újoncokkal való tárgyalásokat. Négyéves 24 millió dolláros szerződést fog kapni Luck ami tartalmazni egy 14.5 millió dolláros aláírási bónuszt. Ez az újoncok számára maximálisan adható összeg. A tavalyi 1/1-es Cam Newton is ilyen szerződést kapott. Nagyon fontos, hogy mindent elrendezzenek az edzőtábor kezdetéig, hiszen az OTA programok nagy részét tanulmányainak befejezése miatt kénytelen volt kihagyni.

"A futballra fókuszálok. Különösen azért mert sok edzést ki kellett hagynom az iskola miatt. Nem akarom izgatni magamat olyan dolgokkal, hogy mikor kapom meg a szerződést vagy, hogy ki más kap még előttem szerződést. A szerződéstárgyalásokat az ügynököm, Will Wilson kezeli." - nyilatkozta Luck.

(nfl.com)