Akire érdemes lesz figyelni: Tony Moeaki (Chiefs)

Egy jobban bizakodhatnak a Kansas City Chiefs szurkolói, hiszen Tony Moeaki is felépült sérüléséből és ott lehet a következő hónapban kezdődő háromhetes edzőtáborban. A Chiefs számára a tavaly szezon nem is kezdődhetett volna rosszabbul hiszen már szeptemberben elvesztették a tight end Tony Moeaki-t, a safety Eric Berry-t és a running back Jamaal Charles-t. Később pedig a csapat kezdő irányítója is kidőlt a sorból.

Berry 2010-es újonc évében 556 elkapott yardot és három touchdownt szerzett, ami után nagy reményekkel várta a tavalyi szezont. Az utolsó előszezon mérkőzésen térdsérülést szenvedett és kihagyta az egész szezont. Moeaki lehet az első elit tight end Kansasben Tony Gonzalez távozása óta. A general manager Scott Pioli viszont felkészült egy esetleges újabb sérülésre és szerződtette a szabadügynök Kevin Boss-t.

A hírek szerint a Chiefs két tight endel fog játszani a következő szezonban és ezért nem kell versenyeznie Moeaki-nak és Boss-nak a kezdőcsapatba kerüléshez. A kansasi párost valószínűleg nem hasonlíthatjuk majd a bostoni Rob Gronkowski és Aaron Hernandez duóhoz, de ha Cassel jó passzokkal látja el őket akkor igen ütőképes páros lehet. De az is lehet, hogy nem a támadás lesz a tight endek fő feladata. Jamaal Charles visszatérésével és Dwayne Bowe szélső játékával lehet, hogy főleg blokkolniuk kell majd a pálya közepén.

(nfl.com)