Eljött az ideje, hogy Webb elkapó legyen?

Mivel Christian Ponder az első számú irányító, így ha csak le nem sérül Webb nem igazán kaphat szerepet jövőre mint irányító. És elkapóként? Joe Webb idén 3. idényét kezdi meg a Vikings csapatánál. Jelenleg irányító poszton vethető be, de ott nemigazán kaphat szerepet, mivel a tavaly első körben draftolt Christian Ponder-nek szavaztak továbbra is bizalmat. Felvetődik a kérdés, miért ne lehetne Joe Webb elkapó?

A gyorsasága és technikája meg van hozzá, emlékezzünk csak vissza tavaly a Lions ellen futott 65 yardos TD-jére és már nincs is több kétség.

Elkapó poszton most a Viking-nél túltengés van, ráadásul Stephen Burton kimagaslóan teljesített a holtidénybeli edzéseken, emellett Jerome Simpson, Greg Childs és Jarius Wright is mind kezdő pozíciókért hajtanak. Percy Harvin-t azért nem említem itt mivel az ő helye biztos No.1. Bár most van egy kis nézeteltérése a csapattal, de ez meg fog oldódni.

Ha esetleg Webb elkapóként kapna bizalmat akkor, nem kell az irányító posztról végleg lemondania, de a Vikings jelenleg 3. számú irányítója Sage Rosenfels lépne elő másodiknak.

Joe Webb atletikus, gyors és technikás. Ez egy elkapónál természetes kell hogy legyen. nagy a versengés, majd a Training Camp alatt kiderül mindenkinek a sorsa.

Forrás:

Minnesota Vikings Hungary

vikingscountry.wordpress.com