Raheem Morris rosszul kezelte a Buccaneers fiataljait

A fiatal vezetőedzőt Raheem Morris-t 2010-ben nevezték ki a Tampa Bay Buccaneers vezetőedzőjének és első szezonjában 10-6-os, majd második évében csak 4-12-es mérleget ért el a csapattal. A visszaesésnek köszönhetően a Buccaneers menesztette a vezetőedzőt. Nemrég egykori játékosa a center Jeff Faine beszélt a közös munkájukról. A center véleménye szerint Morris kitűnően szót értett a veteránokkal, de a fiatalokat nagyon rosszul kezelte.

"Morris lesz még vezetőedző, de ennek egy veterán csapatnál kell megtörténnie ahhoz, hogy a gárda sikeres legyen." - nyilatkozta Faine.

Faine négy évet töltött el a Buccaneers csapatánál, de az idei offseasonban Őt is elküldték. A 2003-as Draft első körében választotta ki a Cleveland Browns. Három évet játszott Cleveland-ben, majd eltradelték a New Orleans Saints csapatához ahol két szezont töltött el. 2008-tól volt a Buccaneers játékosa. Nyilatkozata szerint elfogadta, hogy a csapat megvált tőle.

"Megértem a döntésüket mivel Ők most Carl Nicks-be fektették a bizalmukat. Előre tekintenek és a fiatalokban bíznak, tehát ez egy jó döntés volt. Én még játszom majd két-három évet, de nekik olyan játékos kellett aki hosszútávon a csapatnál marad." - nyilatkozta Faine.

(nfl.com és profootballtalk.nbcsports.com)