Josh Gordon-t a második körben kiválasztotta a Cleveland Browns

A Cleveland Browns a mai napon feláldozta a következő évi második körös Draft választását és az NFL Supplemental Drafton kiválasztotta a korábbi Baylor és Utah wide receiver Josh Gordon-t. Gordon volt az egyetlen játékos aki elkelt az idei kiegészítő Drafton. Ezzel a lépéssel a Browns az irányító Brandon Weeden és a running back Trent Richardson után egy újabb újonc játékost küld a támadósorába. Legutoljára 1985-ben választott a Browns a kiegészítő Drafton és akkor a helyi hősre, a magyar származású irányítóra Bernie Kosar-ra esett a választásuk.

"Hisszük, hogy jó játékos lesz. Ez volt a kiválasztásának az oka. Most látnunk kell hogyan játszik nálunk, de komolyan úgy gondoljuk, hogy jó játékos lehet máskülönben nem esett volna rá a választásunk." - nyilatkozta a Browns general managere Tom Heckert.

Gordon 2010 óta nem lépett pályára. Utolsó évében 42 elkapásból 714 yardot és 7 touchdownt szerzett a Baylor támadósorában amit a Washington Redskins újonc játékosa Robert Griffin III irányított akkoriban. Pályán kívüli problémák miatt a Utah Egyetemre távozott ahol azonban nem lépett pályára. Mellőzése ellenére az edzéseire még így is több NFL csapat kíváncsi volt és most megkapta a lehetőséget, hogy a profi ligában is bizonyíthasson.

(nfl.com)