A Jets-nek segíteni fog az offseason

Rex Ryan, a New York Jets vezetőedzője az öltözőben többször azt mondta a játékosainak, hogy a következő szezonban az egész világ ellen fognak játszani és ezzel a mentalitással akarnak majd pályára lépni. Ugyanezt mondták el a tavalyi szezonban is, de a cornerback Antonio Cromartie szerint a teljes offseason (edzések és meetingek) segíteni fogja Őket.

"Rendelkezésünkre áll az offseason. Ez egy nagy dolog, hogy van offseason-ünk. Tavaly nem volt és úgy gondolom  most arra fókuszálhatunk amire legutóbb nem sikerült, mégpedig hogy egységessé váljunk. Úgy gondolom, hogy ebben az offseasonban összeszoktunk, egymásért küzdünk és így már csak ki kell menni a pályára és csak játszani kell." - nyilatkozta Cromartie.

A Jetsnek már csak be kell bizonyítania, hogy szeptemberben tényleg csak a futballal foglalkoznak. Maguk mögött kell hagyniuk a Tim Tebow érkezését övező média felhajtást. Ez jobb keretnek néz mint a tavalyi. Tebow érkezésével (többek között) egy megjósolhatatlan erejű támadósoruk lehet. A védelem is sokkal agresszívabb. Azonban ezekből nem szabad, hosszútávú következtetéseket levonni, viszont az biztos, hogy a dolgok könnyen alakulhatnak a Jets szája íze szerint.

(nfl.com)