Avril optimista az új szerződésével kapcsolatban

A Detroit Lions defensive endje, Cliff Avril optimistán tekint a jövőbe az új hosszútávú szerződésével kapcsolatban. Avril szerződése idén márciusban lejárt és a Lions franchise taget adott neki. Jövő hét hétfő, azaz július 16. az a határidő ameddig a taget kapó játékosok megkaphatják az új szerződésüket. Amennyiben ezt elszalasszák akkor legkorábban jövőre kaphatnak új szerződést. A 2012-es szezonban a defensive endekre vonatkozó franchise tag értéke 10.6 millió dollár, de Avril több társához hasonlóan egy hosszútávú kontraktusban bízik.

"Szerintem egyre közelebb vagyunk. Haladunk. De még vannak dolgok, pl. számok, amikről dűlőre kell jutnunk." - nyilatkozta Avril.

Ez egy érdekes nyilatkozat volt, különösen a számok rész. A szerződés tárgyalásokban pont a számok az érdekesek és emiatt van a legtöbb vita. Az egyik problémás szám a fizetés, a másik problémás szám pedig a szerződés időtartama szokott lenni. Ameddig ezeken az apró számokon nem egyeznek meg addig semmi esély sincs az új szerződés aláírására.

(nfl.com)