Percy Harvin nyilatkozik a training camp-en

Percy Harvin neve az elmúlt hónapban beleégett a köztudatba több szempontból is. Harvin aki a tavalyi idényben remekelt a Vikings csapatában és karriercsúcsot is felállított, az elmúlt hónapban nagy port kavart bejelentéseivel. Sajnos őt is behálózta az ami már nagyon sok játékost mohóvá tett, ez a pénz. Ez a dolog az ami egy játékos a szurkolókból ellenszenvet válthat ki. Sajnos nagyon sok a pénzéhes sportoló szerte a világban, akinek csak az számít, hogy legyen egy 35 szobás luxusvillája a tengerparton benne 15 autóval, amit persze sohasem használ, de legyen.

Harvin jelenleg még azzal a szerződéssel játszik a Vikings csapatánál, amit anno újoncként kötöttek vele. Idén 915.000$-t jövőre pedig 1.550.000$-t tehet zsebre az elkapó. Ez mai árfolyamon átszámítva egészen pontosan 569.071.800 HUF. Az elmúlt hónapban Harvin először bejelentette, hogy nem érzi jól magát a csapatnál. Majd közölte, hogy nem biztos, hogy részt vesz a Training Camp-on, ekkor még Leslie Frazier a vezetőedző is azt mondta, hogy nem aggódik Harvin miatt.

Egy nappal ennek bejelentése után a sajtó előtt bejelentette, hogy elcserélését kérte a Vikings csapatától. Természetesen minden football-al foglakozó médium címlapon hozta le Harvin nyilatkozatát. Azonban mára már úgy tűnik, hogy hideg fejjel átgondolta ezt és más döntést hoz és kompromisszumra jut a csapattal. Minden valószínűség szerint a Vikings felajánl neki egy hosszútávú, igen jól kecsegtető összeggel, amit el fog fogadni, abban az esetben ha nem szenved valamilyen szörnyű sérülést vagy ilyesmi. Akár a több pénz lehetősége, akár a több pályán töltött idő motiválja Harvint úgy tűnik, hogy hajlandó egyezséget kötni.

Forrás:

Minnesota Vikings Hungary