Akire érdemes lesz figyelni: Mychal Kendricks (Eagles)

Az idei offseasonban a Philadelphia Eagles megszerezte a Houston Texans középső linebackerét, DeMeco Ryans-t aki az idei legnagyobb igazolásuk volt. Ryans személyében egy intelligens vezér érkezett a védelembe. A Draft második körében kiválasztott Mychal Kendricks-el igen ütőképes linebacker sort alkothatnak majd Philadelphiában. A tavalyi szezonban igen félénk linebacker soruk volt de Kendricks megszerzésével egy keményen ütköző védőt szereztek aki mindkét szélső poszton bevethető.

Kendricks a California Egyetemre járt. Főiskolás évei alatt 51 mérkőzésen lépett pályára amiből 29 alkalommal tagja volt a kezdőcsapatnak. 259 tacklet, 13.5 sacket, 4 interceptiont és 1 touchdown szerzett. 2011-ben megválasztották a Pac-12 konferencia Év legjobb védőjének.

"Csak játszok, egyszerűen ez vagyok én. Nem olyan fickót akarsz aki csak annyit mond, hogy megteszem amit tudok és ha megütnek akkor hát megütöttek. Ki kell menni és meg kell tenni azt amit kell. Ez az amit én csinálok." - nyilatkozta az újonc játékos.

Az Eagles tavalyi védelmét összességében nem nevezhetjük rossznak. Átlagosan 20,5 pontot engedtek az ellenfeleknek ami a 10. legjobb volt a ligában, de a linebacker sorban nagy volt a fejetlenség. A csapat defensive koordinátorának, Juan Castillo-nak első éve nem volt túlságosan egyszerű de az új igazolásoknak hála sokkal jobb folytatásban reménykedhet. Kendricks - Ryans-el kiegészülve - lehet a következő év egyik meglepetése.

Akire érdemes lesz figyelni sorozat

(nfl.com)