Josh Gordon-t sokkolta a második körös választás

Aznap amikor az irányító Tim Tebow csatlakozott a Jets-hez a nap általa leggyakrabban használt szava az izgatott volt. Most miután Josh Gordon-t kiválasztotta a Browns az általa használt leggyakoribb szó a sokkoló volt. Magát a játékost biztosan sokkolta a hírt, de ügynöke csak annyit közölt, hogy ha Gordon pályára léphetett volna a tavalyi évben akkor biztosan sokkal magasabban rangsorolták volna. Gordon 2011-ben távozott a Baylor Egyetemről miután meghatározatlan eltiltást kapott csapatától az elbukott drog teszt miatt.

"Biztosra mondhatom, hogy sokkolt a hír. Nem is gondoltam rá, hogy ilyen magasan kiválasztanak majd és nagyon köszönöm a lehetőséget. Határozottan sokkolt a hír." - nyilatkozta Gordon a FOX 26 Sports-nak.

A Browns feláldozta Gordonért a következő évi második körös picket, de a csapat elnökének Mike Holmgren-nek véleménye szerint jobb sokkal előbb változtatni a dolgokon mint megkésve. Az utóbbi hónapokban, az első két körben négy játékost választottak a támadósorba. A running back Trent Richardson-t, az irányító Brandon Weeden-t, a tackle Mitchell Schwartz-t és Josh Gordon-t.

(nfl.com)