Idén már másodszor tartóztatták le Aaron Berry-t

Ma hajnalban az idei offseasonban már második alkalommal tartóztatták le a Detroit Lions cornerbackjét, Aaron Berry-t. Berry mostani ügyének részleteit nem hozták nyilvánosságra, csak annyit lehet tudni, hogy lőfegyver is volt az ügyben. A Lions vezet a letartóztatásokat illetően, hiszen ez már az idei hetedik esetük volt. Egyre nagyobb nyomás nehezedik a vezetőségre, hogy hozzon látványos lépéseket a további balhék elkerülése érdekében. Az már régóta kevésnek tűnik, hogy a játékos elmondja, hogy nagyon megbánta a tették és soha többet nem fog ilyen előfordulni.

"Rendkívüli módon csalódottak vagyunk amiatt amit Aaron Berry-ről hallottunk. Jelenleg tartózkodunk és ha tájékozódtunk az üggyel kapcsolatban akkor majd kommentáljuk azt." - szerepelt a Lions hivatalos közleményében.

Felmerült, hogy Berry-t elküldik a csapattól ami egyfajta megoldás lenne de nem biztos, hogy a legjobb. Berry két profi szezonon van túl és minden bizonnyal kezdő cornerback lehetne jövőre. Berry-n kívül már Mikel Leshoure-t és Nick Fairley is letartóztatták ebben az offseasonban. Nyilvánvalóan nem állhatnak ott minden pillanatban a játékosaik mellett, de mindenképpen megoldást kellene találnia a Lionsnak a probléma kezelésére, hiszen a játékosaik egyre komolyabb károkat okoznak a franchise számára.

(nfl.com)