Akire érdemes lesz figyelni: Torrey Smith (Ravens)

A 16 éves történelme során a Baltimore Ravens csapata mindig is híres volt a védelméről, viszont ennyi éven keresztül sem sikerült nekik kiválasztani egy igazi franchise elkapót. Jermaine Lewis, James Roe és Patrick Johnson idővel kikerültek a kezdőből. David Reed, Marcus Smith és Yamon Figurs sem jelentett megoldást a felmerülő problémára. A tavalyi Draft második körében kiválasztott Torrey Smith viszont már teljesen más eset. A szezon harmadik hetében, a St. Louis Rams elleni mérkőzésen szerepelt először a kezdőcsapatban. A Rams ellen 152 elkapott yardot és 3 touchdownt szerzett.

Jól használható a hosszú játékoknál, de több szakértő véleménye szerint ezen kívül nem tesz sokat. Újonc évében 841 elkapott yardot és 7 touchdownt szerzett. Az idei offseasonban mindenképpen több route-ot kell neki adni és javítani a gyorsulásán. Ha ez megvalósul akkor a következő szezon top elkapói között emlegethetik majd.

Persze ehhez kell egy jó Joe Flacco aki odadobja neki a labdát. Az utóbbi években Flacco már több alkalommal is bizonyította, hogy kimagasló játékra képes de el is tudja ásni magát. Ray Rice jelent megoldást akkor amikor Flacco-nak nem megy a játék, de egy másik alternatíva lehet Smith is. A csapat sérülés miatt elvesztette Terrell Suggs-ot, így a támadósornak (valószínűleg) még több pontot kell majd szereznie mint a korábbiakban. A Ravens mérkőzésenként átlagosan csak 213.9 passzolt yardot szerzett amivel 19-ikek volt a ligában. Ezt a problémát nem kell csak a futásokkal kompenzálni, hanem Torrey Smith-nek is több játékot kell adni.

Akire érdemes lesz figyelni sorozat

(nfl.com, Fotó: usatoday.com, AP Photo/Charles Krupa)