Braylon Edwards-ot szerződtette a Seahawks

A Seattle Seahawks kedden szerződtette a szabadügynök wide receiver Braylon Edwards-ot. A 29 éves elkapó a múlt héten próbajátékon járt a Seahawksnál, de nem ajánlottak szerződést a számára mert a csapat Antonio Bryant-et választotta vele szemben. Edwards-ot térdsérülést hátráltatta a tavalyi szezonban. A San Francisco 49ers csapatában csak 15 elkapása volt, amivel 181 yardot szerzett. A 49ers az alapszakasz vége előtt elengedte a wide receivert.

Mike Williams július 13.-i menesztését követően a Seahawks minden követ megmozgatott, hogy Sidney Rice mellé találjon egy minőségi elkapót. Seattleben Rice számít kezdő elkapónak így Edwards Bryant-el, Golden Tate-el, Doug Baldwin-al, Ben Obomanu-val, Kris Durham-el és Ricardo Lockette-el lesz versenyben a kezdőcsapatba kerülésért.

Edwards-ot a 2005-ös Draft első körének harmadik helyén választotta ki a Cleveland Browns. 2009-ben, 5 évet követően csatlakozott a New York Jets csapatához, majd tavaly a 49ershez igazolt. Pályafutása alatt 99 mérkőzésen lépett pályára. 341 elkapásból 5.323 elkapott yardot és 39 touchdownt szerzett. 2007-ben beválasztották a Pro Bowl és az All-Pro keretbe.

(nfl.com, Fotó: article.wn.com)