Umenyiora kifakadt

Ismét. Ezúttal 5 évre szóló 60 millió dolláros (40 millió garantált) szerződést szeretne kötni. Ja nem bocs, valamit félrenéztem...:) A viccet félretéve Osi az NFL-ben történő letartóztatásokkal kapcsolatban fejtette ki véleményét. A kiváló defensive end hazalátogatott Afrikába, majd visszatérve az Usába meglepően vette észre, hogy a "fél liga" sitten ül. Elmondása szerint nem ez a helyes út, ahogy egy játékosnak viselkednie kell és egy példát is hozott.

"Mindenki sokat beszél róla és szívesen csinál viccet Tim Tebow-ból, pedig ő kiváló példát szolgáltat az embereknek. Ha a legtöbben olyanok lennének mint ő, akkor sokkal jobban mennének a dolgok."

Nem csoda, hogy Umenyiora nyilatkozott az esetekkel kapcsolatban, hiszen 31 letartóztatás történt az offseasonban. Talán Justin Blackmon emelkedett ki a sorból, aki részegen vezetett. Ugyan ezt lemásolta Dave Diehl is a horvátok írek ellen aratott győzelme után, de Blackmonnak ez már a második ilyen ügye és szerződésének aláírása előtt áll még mindig... Osi tehát jogosan van felháborodva és Tebow példája is megállja itt a helyét. Az NFL-ben játszani egy kiváltság, ami nem sok játékosnak adódik meg. Ennek ellenére néhányan nem tudják ezt megbecsülni és ha nem is akarattal, de mindent megtesznek azért, hogy kikerüljenek a ligából.

Forrás:

Magyar New York Giants Blog