What's up Ponder?

A Vikings irányítója három meccs alatt 6 alkalommal adta el a labdát. Christian Ponder 3 meccse nem találja régi önmagát. A szezont bravúrosan kezdő irányító az ötödik forduló elejéig az egyetlen olyan irányító volt, aki nem adta el a labdát. Az utóbbi három meccsen azonban, mint ha csak a rossz énje jött volna elő.

Szépen kezdődött a Minnesota irányítója számára az idei szezon. 4 forduló után a legpontosabban passzoló irányító volt, valamint a már említett interception nélküliség egyedüli birtoklója volt. Azóta mint, ha kicserélték volna.

Első interceptionjét a Titans ellen dobta, igaz meglehetősen szerencsétlen módon. Még a másodikat is azon a meccsen szerezte.

Megfigyelhetjük, hogy Ponder passza olykor túl magasak az elkapóknak és sima intereception lehetőséget teremt az ellenfél védőinek. Nem egyszer láthattuk már.

Csak a legfrissebb élmények, hogy a Cardinals ellen a Rudolph felé dobott labda megint túlment az elkapó játékoson és az Arizona védője simán le tudta szedni Ponder labdáját és igen kedvezi támadópozícióba hozta csapatát. Végül TD-t is szereztek belőle.

Ezek a rossz passzok nagyon sokat rontanak Ponder statisztikáján.

Most a Cardinals ellen csak 35.5 -ös volt az irányító mutatója, ami nagyon kevés egy 5-2 -vel álló csapat kezdő irányítójától. Kevés, kevés, de a tegnap szerzett 58 yard is nagyon gyengének mondható, ahhoz képest, hogy a két héttel ezelőtti Redskins elleni találkozón 352 passzolt yardig jutott.

Tehát a feladat adott az ifjú titánnak, össze kell szednie magát, mert a Cardinals elleni második félidei támadójáték abszolút a mehet süllyesztőbe.

Talán kevesebbet kéne nőzni kedves Mr. Ponder.

bejegyzesvikingsbanner2.jpg

Forrás:

Minnesota Vikings Hungary

vikingscountry.wordpress.com

Fotó: sports.yahoo.com