Tebow trade! Igen vagy nem?

Holnapig van rá lehetőség, hogy a csapatok eltradeljék a játékosaikat. A piac egyik legnagyobb neve a New Yorkban mellőzött Tim Tebow lehet. Amire most tartják azért felesleges a Jets-nél tartani és az irányító is jobban járna egy másik csapatnál. Az idei szezonban 32 passzolt yardot és 78 futott yardot szerzett.

Már nyáron sem lehetett érteni, hogy miért vitték New Yorkba. Bejelentették, hogy meghosszabbították Mark Sanchez szerződését, majd szerződtetik Tebow-t. Pedig a játékos más csapatot is választhatott volna. A Jacksonville Jaguars is érdeklődött iránta az offseasonban, de a hírek szerint csak a vezetés akarta megszerezni és nem pedig az edzői stáb.

A Jets vezetőedzője, Rex Ryan tegnap kijelentette, hogy Sanchez a Jets irányítója és maximálisan megbíznak benne. A nyilatkozatban Tebow-ról csak annyit mondott, hogy megvizsgálják hogyan lehetne a csapat hasznára. Ez azt sejteti, hogy nem okozna problémát megválni tőle. De ki vinné el.

Az egyetlen ilyen csapat ami hirtelen szóba jön az a Kansas City Chiefs. Matt Cassel játékával igazán senki sincs megelégedve, de nem biztos, hogy Tebow jelentené a megoldást a Chiefs problémájára. Holnap estig minden elválik. Marad vagy az idei évben már a harmadik NFL csapat játékosa lesz.

(Fotó: thecovertwo.com)