Jared Allen a vereségről

A Minnesota Vikings defensive endje néhány gondolatot osztott meg velünk a Buccaneers elleni vereség kapcsán. Az idei szezon első hét hetében a Vikings hihetetlenül szerepelt, talán az NFL legjobb sztorija idén. A tavalyi csúfos 3-13 -as idény, Adrian Peterson súlyos térdsérülése, valamint a holtszezon alatt meggyengült Vikings az első hét meccs alatt 5 győzelmet szerzett, amivel igazi meglepetéscsapat lett a csoportjában és a ligában is.

A szép 5-2 -es kezdés azonban nem volt elég arra, hogy ebből indulhasson ki a csapat. A csütörtökön idelátogató, a szezonban eddig csak vergődő Buccaneers azonban bebizonyította, nem szabad elszállni magunktól, ideje visszatérni a földre. A Vikings győzelem révén 6-2 -es állással átvehette volna a csoportvezető szerepét a Chicago-tól, de a vereség miatt még a második hely is kérdéses ezen a héten. Amennyiben nyert a Packers, akkor máris csak csoport harmadik a Vikings.

Jared Allen, aki amúgy kiváló játékos a többiekkel együtt beszürkült a Vikings védelmében és egy megmozdulást kivéve nem sok mindent tudott hozzátenni a játékhoz.

“Idejöttek és jól belerúgtak a seggünkbe. Eddig jól szerepeltünk, de ez most egy kínos vereség számunkra.” – hangzottak el Allen szavai.

A Vikings-nak még a szünet előtt két nyerhető mérkőzése lesz a Seattle és a Detroit ellen. Azokat mindenképp be kell húzniuk, mert a bye week után kétszer a Bears, kétszer a Packers, egyszer a Texans és egyszer a Rams ellen kell majd pályára lépni. A Rams elleni találkozón talán a Vikings az esélyes, de a többin azért nem a Minnesota-i csapat mondható favoritnak. Allen szerint jobban kell játszaniuk, minden csapatrészben és teljes odaadással kell nekimenni a találkozóknak és nem lesz probléma.

“Egy dolgot tudok biztosan. Mi vissza fogunk térni, sokat tanultunk ebből és jobba csapatként fogunk ettől a pillanattól kezdve játszani. Sosem adjuk fel, sosem fogunk meghátrálni. Keményen küzdünk a végsőkig. Nem hiszem, hogy könnyű lesz, de le fogjuk győzni az akadályokat.” – mondta el Jared Allen.

“Még egyszer le a kalappal előttük, idejöttek és megcsinálták amit kell. Kemény lesz a bajnokság hátralévő része, de odatesszük magunkat.” – fejezte be interjúját a Vikings DE-je, Jared Allen.

bejegyzesvikingsbanner2.jpg

Forrás:

Minnesota Vikings Hungary

vikingscountry.wordpress.com