Vikings GM: Ponder a jövő irányítója

A Minnesota Vikings General Managere határozott Ponder helyét illetően a csapatban. Ponder a Vikings jövőjének irányítója, állítja nagy magabiztossággal Rick Speilman, aki jelenleg a Minnesota Vikings General Managere.

“Tudom, hogy a mi szervezetünknél mindenki tudja, hogy Christian Ponder a mi emberünk. Én is 100%-ig biztos vagyok benne, hogy Ponder a jövőben az egyik legjobb irányító lesz a ligában.” – mondta el Rick Spielman.

Spielman elmondta, hogy globálisan kell nézni Ponder-t. Nem azt kell figyelni, hogy volt sorozatban 4 rossz meccse, hanem az egész teljesítményét. Rick megjegyezte azt is, hogy meg kell nézni Joe Flacco, Matt Ryan vagy épp Eli Manning pályafutásának második évét, ahol ők szintén hullámvölgyön mentek át és most már ők a liga elitjébe tartoznak.

“Csak meg kell nézni azoknak a srácoknak a második idényét, aztán azt, hogy most hol tartanak. Az ő teljesítményük szintet pontosan ugyanolyan, mint amilyen formában van most Ponder.” – mondta Speilman.

Spielman tehát úgy véli, hogy Ponder sokat fog fejlődni és mi csak jól fogunk vele járni. Ezt majd az idő eldönti, de reméljük igaza lesz és Ponder valóban a liga elitjéhez fog csatlakozni.

bejegyzesvikingsbanner2.jpg

Forrás:

Minnesota Vikings Hungary

vikingscountry.wordpress.com

Fotó: Pioneer Press: Chris Polydoroff