Atari Bigby is megsérült a hétvégén

A San Diego Chargers safetyje, Atari Bigby a hétvégi mérkőzés negyedik negyedében is a pályán volt annak ellenére, hogy az első negyedben ágyéksérülést szenvedett. A tegnap elvégzett vizsgálatok kimutatták, hogy igen súlyos a védő sérülése. Az előrejelzések alapján minimum három, de lehet, hogy öt mérkőzést is kénytelen lesz kihagyni. Mivel az alapszakaszból már csak öt forduló van hátra ezért könnyen elképzelhető, hogy Bigby az idén már nem fog többet pályára lépni.

A 31 éves védőt idén márciusban igazolta a Chargers és két éves, 2.5 millió dolláros szerződést kötöttek vele. Nem kellett számára sok idő a beilleszkedéshez, hiszen az összes alapszakasz mérkőzésen kezdőként lépett pályára és 68 tacklet szerzett az idei alapszakaszban. Csapatában ez számít a második legtöbb tacklenek.

Nem Bigby volt az egyedüli Chargers játékos aki megsérült a legutóbbi fordulóban. Eric Weddle agyrázkódást, míg Darrell Stuckey térdínsérülést szenvedett el. Weddle minden bizonnyal már játszani is fog a hétvégi Cincinnati Bengals elleni mérkőzésen, de Stuckey jelenlegi állapota egyelőre ismeretlen.

(nfl.com, Fotó: wap.nfl.com)