Frazier: Ponder marad a kezdő

Továbbra is élvezhetjük Christian Ponder játékát. A mérkőzésutáni sajtótájékoztatón a Vikings vezetőedzője, Leslie Frazier bejelentette, hogy nem kíván változtatni, így továbbra is Christian Ponder marad a kezdő irányító.

Így tehát továbbra is ragaszkodnak Ponder játékához, annak ellenére, hogy nagyon gyenge formában van már hetek óta és vasárnap ismét kétszer eladta a labdát, valamint rossz játéka beárnyékolja Adrian Peterson 210 futott yardját. Mit kezdhetünk egy Adrian Peterson-nal, ha bármit is épít fel azt Ponder egy rossz passzal teljesen lerombolja.

Frazier elmondta, nem érzi, hogy változtatni kéne és a jövőheti Bears elleni meccsen is Ponder fog kezdőként játszani.

Leslie Frazier ezt a tájékoztatón is elmondta …

“Nem, nem érzem úgy hogy csere kéne, Ponder a mi irányítónk, nem lesz csere.”

Ezt válaszolta arra a kérdésre, hogy most mit fog tenni, majd tovább folytatta …

Megfogunk tenni minden tőlünk telhetőt ezen a héten, hogy elősegítsük a jó játékunkat a Chicago ellen, ami a csapat győzelmét eredményezheti.”

Christian Ponder irányítómutatója jelenleg 60 alatt van, ami nagyon gyenge teljesítmény. Idén csak egyszer volt 100 felett, mégpedig a második héten.

Vasárnap Ponder két alkalommal is eladta a labdát, aminek a Vikings nagyon megitta a levét. Adrian Peterson a második félidő elején 48 yardos futásával a redzone-ig ért, de Ponder eladta a labdát, így semmit nem értünk vele.

Második interception-je akkor született, mikor Kyle Rudolph-ot kereste a labdával, de tűl későn dobta el azt és nem Rudolph, hanem a Packers védője Morgan Burnett kapta el azt.

A meccs végén pedig a Packers egy 11 perces drive-ot vezetett, aminek a végén egy mezőnygólt is értékesített, esélyt sem hagyva a Vikings-nak.

Ponder a következőket mondta a meccs után …

“Határozottan fáj. Amikor egy drive-ban bejutunk a redzone-ba , az biztos, hogy nagyon fáj, mikor nem úgy sikerülnek a dolgok, ahogy te azt elképzeled. Ez a football, ez az irányító helyzete. Most vagy hagyom, hogy ez a játék hasson rám és a Chicago ellen is frusztráljon vagy továbblépek és küzdök tovább. Nyelni kell egyet és tovább folytatni a megkezdett munkát.”

Szép és megható szavak, csak ez nem az első eset. Kíváncsian várjuk mikor fogja megtanulni a dolgokat. Csak gondoljunk bele. A mérkőzés vége előtt 4 perccel még nem volt elkapó által elkapott passz. Persze ez nem csak az ő hibája, de könyörgöm valami történjen már.

Frazier a következő szavakkal zárta beszédét …

“Ha idegenben vagy, mindig a tiszta játékra kell törekedned. Nagyon rossz érzés mikor a turnover mutató mínuszban van, de túl kell élni és menni előre. Remélhetőleg a Chicago ellen jobban odatesszük magunkat és más csapatokhoz hasonlóan képesek vagyunk a javulásra és nőhet az önbizalmunk.”

bejegyzesvikingsbanner2.jpg

Forrás:

Minnesota Vikings Hungary

vikingscountry.wordpress.com