Véget ért Harvin ideje Minnesota-ban

Az elkapó és a vezetőedző heves vitát folytattak. Percy Harvin a Vikings elkapója lehet, hogy utolsó szezonját töltötte Minnesota-ban.

Harvin jelenleg sérültlistán van, mert a Seahawks elleni mérkőzésen megsérült a bokája, azóta nem is edzett és nem is játszott mérkőzésen.

A minap Harvin és a Vikings vezetőedzője Leslie Frazier heves összeszólalkozásba keveredett, amit néhány játékos is látott, ám egyenlőre nem tudni mi volt a vita oka.

Többen is feldobták, hogy talán elérkezett Harvin idejének vége Minnesota-ban.

Mivel sérültlistán van nem vethető be és talán Harvin szerződése körül van újra a probléma, ami neki nem felel meg. Még az idei nyári edzőtábor előtt kijelentette, hogy trade-ljék el, mert ha nem kap megfelelő szerződést, akkor tovább kell hogy álljon. Majd annak ellenére megjelent az edzőtáborban, hogy nem hosszabbítottak vele.

Most újra felvetődött a trade lehetősége és az NFL csapatok úgy vélik, hogy a Vikings hajlandó belemenni, hogy Harvin-t elcseréljék, ahelyett, hogy hosszútávú szerződést kössenek vele.

Az NFL-nél úgy vélik, hogy Harvin-ért a Vikings kaphat egy második vagy harmadik körös picket a következő draftra, tekintettel arra, hogy Harvin utolsó évébe lép szerződésében.

A helyzet most zavaros és a folytatás hamarosan várható, amint információnk van a történésekről beszámolunk arról.

bejegyzesvikingsbanner2.jpg

Forrás:

Minnesota Vikings Hungary

vikingscountry.wordpress.com