Ma megműtik Robert Griffin III-t

Ahogyan azt láthattuk a SportTv-n is, a Washington Redskins újonc irányítója térdsérülést szenvedett a vasárnap esti Seattle Seahawks elleni mérkőzésen. Sérülten még adott egy touchdown passzt, de ezt követően már nem biztos, hogy pályán kellett volna tartani. Az egész világ bírálja a vezetőedző, Mike Shanahan-t a döntéséért, de ez jöjjön később.

Griffin-t hétfőn megvizsgálták MRI-vel is és a vizsgálatok kimutatták, hogy keresztszalag és oldalsó ínszalag sérülést is elszenvedett. És pontosan ezért támadják Shanahan-t, mert lehet, hogy nem lenne ilyen állapotban a játékos térde, ha időben lecserélik Kirk Cousins-ra.

Az NFL.com munkatársának, Jeff Darlington-nak az információ szerint Griffin-t ma reggel (helyi idő szerint) már meg is fogják műteni. Ugyanúgy a jobb térden levő szalagok sérültek meg ahogyan a korábbi sérülésénél is. Az első térdsérülését december 9.-én szenvedte el és az orvosa, Dr. James Andrews már a mérkőzés előtt közölte, hogy túl korainak tartja az irányító visszatérését.

(nfl.com, Fotó: usatoday.com)