Ismét bajba került Rolando McClain

Ismét címlapra került Rolando McClain és a már megszokott módon ismét csak a problémái miatt. A The Associated Press értesülései szerint a Raiders linebackert otthonában, az Alabamai Decatur városában letartóztatták mert egy közúti igazoltatás során hazudott a rendőröknek a személyazonosságát illetően.

McClain-t megbüntették amit hamis néven írta alá. Ezt követően még megpróbálta meggyőzni az igazoltató rendőrt a hamis személyazonosságáról, de az őrizetbe vette. Később 1.000 dollár óvadék ellenében szabadlábra engedték.

McClain-t a 2010-es Draft első körének nyolcadik helyén választotta ki a Raiders és könnyen elképzelhető, hogy ez az ügy lesz a legutolsó ügye Raiders játékosként. Pár hónapja összeveszett a vezetőedző Dennis Allen-el és akkor is téma volt a játékos elküldése. Azaz ügy még megoldódott, McClain jó játékos, de lehet jobb lenne a csapat számára, ha elküldené a védőt.

A Raiders a vezetőedzővel történő összeütközése miatt két mérkőzésre eltiltotta a linebackert. McClain 11 mérkőzésen lépett pályára az idei szezonban. 60 tacklet, 1 sacket és 1 kierőszakolt fumblet szerzett. Még két év van hátra az újonc szerződéséből és 9 milliót fog keresni ha kitölti a szerződését.

bejegyzesraidersbanner.jpg

Forrás:

Oakland Raiders Hungary

raiders.blog.hu

(nfl.com, Fotó: al.com)