Rob Ryan lett a Rams defensive koordinátora

A Dallas Cowboystól való kirúgását követően csak annyit mondott  Rob Ryan, hogy öt percig lesz csapat nélkül. Nos az öt perc valójában 16 napig tartott de Ryan megtalálta az új csapatát. A St. Louis Rams hivatalosan is bejelentette, hogy Rob Ryan lesz a csapat defensive koordinátora.

Ryan annak a Gregg Williams-nek a helyét vette át aki főszereplő volt a New Orleans Saints-es jutalmazási botrányban és az egész tavalyi évre eltiltották. Williams csak tavaly érkezett a Rams-hez, de egyetlen mérkőzésen sem "ülhetett le" a csapat kispadjára.

Ryan 2004 óta dolgozik defensive koordinátorként a ligában és azóta volt az Oakland Raiders, a Cleveland Browns és legutóbb a Dallas Cowboys koordinátora is. Új állomáshelyén nem is kapott rossz védelmet hiszen a liga egyik legjobb cornerback párosa - Cortland Finnegan és Janoris Jenkins - St. Louisban játszik. De a Rams védelméből említhetnénk még Jo-Lonn Dunbar-t, James Laurinaitis-t vagy Chris Long-ot is. Emellett a tavalyi évben a Rams védelme 52 sacket szerzett ami a legjobb volt az egész NFL-ben.

(nfl.com, Fotó: blacksportsonline.com)